"Члени президентської команди "відпрацьовують" сценарії, які пишуться в Кремлі": Перший прем'єр Зеленський жорстко розкритикував дії влади щодо НАБУ

Кажуть, що головний олігарх ЗеКоманди зробив потужний крок, щоб розсварити свого протеже з західними союзниками України, задля корекції курсу правлячого режиму і порятунку себе самого від кримінальних справ у Великобританії та США

Рішення КСУ щодо неконституційності призначення директора НАБУ – найбільший відкат антикорупційної реформи за останні 5 років. Про це заявив колишній прем’єр-міністр України Олексій Гончарук на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

“Це рішення свідчить тільки про одне. Президент Зеленський має серйозну політичну кризу всередині власної команди. І це перша криза, якою президент не керує”, – йдеться в пості.

Гончарук упевнений, що президентська команда виявилася до такого рішення непідготовленою і представник українського лідера в КС “навіть не приховує, що команда не знає, що з цим робити”.

“Вже не кажу про те, що саме подання було ініційоване депутатами президентської партії спільно з проросійськими посіпаками. Ще раз – члени президентської команди від імені глави держави “відпрацьовують” сценарії, які пишуться в Кремлі”, – підкреслив колишній прем’єр.

На думку Гончарука, депутати монобільшості сильно підставили Зеленського перед західними партнерами, для яких незалежність антикорупційних органів є ключовою умовою для співпраці.

Екс-прем’єр також зазначив, що “за іронією долі”, вчора САП частково закрила справу за формулою “Роттердам плюс”.

“Олігархічні клани одночасно і з усіх боків почали реванш і повертають Україну в «кращі» часи своїх корупційних практик. А Офіс президента або робить вигляд, що не помічає нічого, або дійсно втратив зв’язок із реальністю”, – підсумував Гончарук.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...