"Чмо з педер*стичними нахилами": Добкін поскандалив у прямому ефірі із політологом (відео)

Колишній народний депутат Михайло Добкін поскандалив у прямому ефірі з політологом Валентином Гладких. Опоненти вступили в жорстку перепалку з переходом на особистості в ефірі ток-шоу на телеканалі Україна 24, повідомляють Патріоти України.

Скандал почався після того, як Добкін звинуватив Гладких у надмірній активності. "Вас багато сьогодні, заспокойтеся, не збуджуйтеся", - заявив екс-нардеп.

Гладких за словом в кишеню не поліз, відповівши колишньому народному обранцеві: "Ви мене ще не бачили збудженим". Добкін на це парирував: "Та слава Богу, що не бачив. Ви свої педер*стичні нахили залиште для себе". Гладких не залишив без відповіді і цей випад опонента: "У вас хвора фантазія, я бачу. Взагалі-то я гетеро, але можу зробити виняток".

У свою чергу Добкін продовжував розпалюватися. "Чому це чмо дозволяє собі так зі мною розмовляти?", - звернувся він до ведучого. "Тому що ви дозволили собі так зі мною говорити...", - у відповідь додав Гладких.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...