"Чмобиків" розстрілюють загородзагони, від голоду вони "жеруть" пшеницю з поля, - СБУ

У росіян на фронті створена система загороджувальних загонів. На першу лінію оборони кидають ув'язнених, яких розстрілюють мобілізовані на другій лінії оборони у разі спроби втечі з поля бою, передають Патріоти України.

У свою чергу, самих мобілізованих розстрілюють кадрові російські військовослужбовці, розташовані глибше в тилу. Про це свідчить перехоплення СБУ розмови одного з мобілізованих з дружиною.

"У нас зеків привезли з в'язниці. Їх кудись завели вперед-вперед. А ми сидимо як загородзагін. Тих, що назад побіжить, замочимо. У нас так поставлено: тобто, ми сидимо другі, охороняємо перших, ззаду нас ще лінія. Туди теж не повернешся. Тобто, втекти нереально - свої пристрелять", - скаржиться чоловік пригніченим голосом.

За словами окупанта, росіяни несуть великі втрати, а 200-ті залишаються на фронті. "Трупів ви теж не дочекалися, і їх навряд чи надішлють найближчим часом. А їх повно - і лебедянських, і липецьких", - сказав чоловік.

Також він скаржиться на відсутність їжі: "Їсти нічого, взагалі немає їжі. У кого грошей немає, той пшеницю з поля жере пророслу".

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

Для України буде дуже корисною: Франція розробляє методику захоплення ворожих окопів "ультраневидимими" бійцями

субота, 18 травень 2024, 19:04

У рамках навчань НАТО французи тестуватимуть нову військову методику, яка повинна бути корисною в Україні. Про це повідомляє RTL, передають Патріоти України. В рамках військових навчань, які пройдуть в Естонії, НАТО хоче продемонструвати росіянам, що в...