Чого не зробиш для улюбленого синочка: 73-річна мати Саакашвілі планує взяти участь у виборах у Грузії

Водночас, лідер "Європейської Грузії" Гігі Угулава розкритикував рішення ЄНР висунути Аласанія в якості мажоритарного кандидата.

Мати експрезидента Грузії Міхеїла Саакашвілі Гіулі Аласанія імовірно стане мажоритарним кандидатом від "Єдиного нацруху" в Зугдідському виборчому окрузі, Грузія. Про це повідомив член ЄНР Коба Накопіа в ефірі ТБ "Пірвелі", передають Патріоти України.

"Ми надамо інформацію щодо кандидатур мажоритарних депутатів, і зокрема щодо кандидатури пані Гіулі. Імовірно вона, стане Зугдідським мажоритарієм", - сказав він.

Водночас, лідер "Європейської Грузії" Гігі Угулава розкритикував рішення ЄНР висунути Аласанія в якості мажоритарного кандидата. Він заявив, що "політика - це не сімейний бізнес" і що вона буде символічним кандидатом.

Критику Угулави у "нацрусі" назвали "істерією". Накопіа переконаний, що критики даного рішення, побоюються несприятливого результату виборів. "Це коментарі людей в стані істерики. Я не можу оцінити це інакше, думаю вони впевнені, що їх участь у виборах закінчиться дуже важким результатом. Пані Гіулі обов'язково переможе в Зугдіді. Це звичайно виходить за рамки істерії. Я не збираюся це коментувати", - зазначив він.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...