Чого не зробиш заради президентства: Дональд Трамп попрацював кухарем у McDonald’s (фото)

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп у неділю, 20 жовтня, попрацював у McDonald’s у Пенсільванії. Він смажив картоплю та видавав людям замовлення. Про це пише АР, передають Патріоти України.

Працівник закладу показував Трампу, як занурювати кошики з картоплею фрі в олію, солити та складати її в коробки за допомогою черпака. «Насправді це вимагає великого досвіду, щоб зробити це правильно і швидко», — зазначив кандидат у президенти, одягнувши фартух поверх сорочки.

Після розкладання їжі Трамп висунувся у віконце, щоб відповісти на запитання журналістів. Зокрема, кандидат в президенти заявив, що поважатиме результати виборів, які відбудуться в листопаді, «якщо вони будуть чесними».

Як пише АР, такий візит Трампа до закладу відбувся на тлі його заяв щодо кандидатки в президенти від Демократичної партії Камали Гарріс. Раніше вона розповідала, що у студентські роки працювала в McDonald’s. Трамп стверджує, що вона не мала такого досвіду. Водночас він не надав жодних доказів.

Процес затягнеться? Стало відомо, коли в Україні добудують завод з виробництва Bayraktar

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:25

Турецька компанія Baykar планує завершити будівництво заводу з виробництва безпілотників Bayraktar в Україні до серпня 2025 року. Про це повідомляє агентство Reuters, передають Патріоти України. За словами генерального директора Халука Байрактара, заво...

"Пропоную всім заспокоїтись": У Дніпрі відреагували на заклики до оборони регіону

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:07

Дніпропетровську область вже готують до оборони. Це роблять без зайвого розголошення, заявив очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у своєму Телеграм, передають Патріоти України. "На тлі останніх заяв про оборону Дніпропетровщини. Проп...