Чоловік королеви Великобританії захворів: 99-річного принца Філіпа госпіталізували

Цього літа герцогу Единбурзькому виповниться 100 років, при цьому чоловік королеви не горить бажанням відзначати великий ювілей.

99-річний принц Філіп, чоловік королеви Великобританії Єлизавети II, потрапив до лікарні короля Едуарда VII в Лондоні. На госпіталізації, з огляду на погане самопочуття герцога, наполіг його особистий лікар, інформують Патріоти України.

Як пише CNN, принц Філіп проведе під наглядом лікарів кілька днів "про всяк випадок". Що могло стати причиною нездужання, джерело не уточнює.

Цього літа герцогу Единбурзькому виповниться 100 років, при цьому чоловік королеви не горить бажанням відзначати великий ювілей. У палаці подейкують, що для Філіпа немає нічого гіршого, і він зовсім не прагнув дожити до такого поважного віку.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...