Чоловік Скабєєвої у страшному "зашкварі": Москвичі "рознесли" Попова за "чесну" перемогу на виборах у Держдуму

Тиждень тому ведучого ток-шоу "60 хвилин" Євгенія Попова назвали переможцем на виборах в Держдуму по Кунцевському одномандатному округу Москви №197. Він йшов від путінської партії "Єдина Росія". Під час підрахунку голосів пропагандист поступався опоненту від КПРФ Михайлу Лобанову, але як тільки приступили до роботи з даними електронного голосування, йому вдалося незначно (менше ніж на 4%) випередити комуніста, інформують Патріоти України.

Підсумки електронного голосування в Росії викликали численні суперечки, але озвучені цифри не переглядатимуть. До влади в черговий раз прийшла "Єдина Росія", КПРФ, ЛДПР, "Справедлива Росія - Патріоти - За правду" і "Нові люди". Серед нових депутатів, які займуть місця в Думі нового скликання, опинився і Попов. Однак, судячи з коментарів до його постів в Twitter, росіяни не довіряли його роботі на ТБ, тепер абсолютно розчаровані в його безпринципності.

"Вы, сударь, подлец. Самозванец. Мы вас не выбрали", "Сфабрикованная победа вам будет не в коня корм", "Как победа на вкус, когда знаешь, с каким он душком лжи? Нравится? Вот ты и депутатом таким же будешь, и по телеку такой же лжец", "Врунишка понтуется украденными голосами. Больше-то нечем", "Ясно-понятно. Жулики и воры - они такие, да. Вас никто не выбирал! Голосование - фальшивка! Какой стыд: злорадствовать с украденным мандатом на руках", "Люди в комментариях рассказали, где твое место. С электронным голосованием ты Лев Толстой, а на участках... Самозванец, проигравший выборы на реальных участках", - пишуть у коментарях.


Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...