Чоловік Симоньян образив: Вірменія призупинила мовлення російського Sputnik

У середу, 20 грудня, Комісія з телебачення і радіо Вірменії ухвалила рішення відкликати ліцензію пропагандистської радіостанції Sputnik Вірменія на 30 днів через принизливі висловлювання ведучого Тиграна Кеосаяна, чоловіка Маргарити Симоньян. Про це йдеться на сайті регулятора, передають Патріоти України.

Так, 17 листопада у своїй програмі Кеосаян «у глузливих і принизливих виразах» коментував Вірменію та вірменський народ, «даючи оцінки, на які політичний оглядач і ведучий, який є іноземним громадянином, не має морального права».

Також комісія зафіксувала, що під час передачі було озвучено недостовірну інформацію. Подробиці регулятор не розкрив.

Радіостанція заявила, що Кеосаян звинуватив у зраді прем'єр-міністра Вірменії Нікола Пашиняна, запитавши, чи залишиться він після цього «живим». У результаті у Sputnik Вірменія відкликали ліцензію на 30 днів і оштрафувала її на 1240 доларів.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...