​Чоловіка "служниці" групи Коломойського звільнили з ДФС. Однак "епоха бідності" подружжю не загрожує. Декларація

Ігор Смаглюк, чоловік народного депутата Ольги Василевської-Смаглюк, був звільнений з Державної фіскальної служби, повідомляють Патріоти України з посиланням на 368.media.

Декларацію після звільнення Ігор Смаглюк, який займав посаду начальника головного управління протидії економічним правопорушенням, подав 16 квітня 2021 року.

У декларації, за період 1 січня - 14 квітень 2021 роки, зазначено, що Ігор Смаглюк отримав 95,5 тис. гривень виплат військовослужбовцям від ДФС. У свою чергу Ольга Смаглюк за вказаний період отримала 135,5 тис. Гривень.

У 2020 році Ольга Василевська-Смаглюк придбала за 650 тисяч гривень Mercedes-Benz GLK 250 (2015). Крім того, на праві користування її автопарк поповнився автомобілем Volkswagen Multivan (2014 року). Ігор Смаглюк, використовує автомобіль Honda CR-V (2010) який належить його дружині.

Подружжя володіє квартирою в Києві площею 38 кв.м., квартирою в Хмельницькому площею 65,8 кв.м, житловий будинок площею 163,2 кв.м та земельна ділянка площею 250 кв.м в мальовничому селищі Вишеньки (Бориспільський район), розташованому на березі Дніпра, квартира в Києві площею 74, 9 кв.м, а також сім офісних приміщень на праві користування, в яких розміщуються громадські приймальні нардепа.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...