Чоловіків бракує? Військкомати в Росії у розпал війни проти України вже кличуть жінок на службу за контрактом

Армія Росії продовжує зазнавати чималих втрат на війні проти України. Тож у країні-агресорці вирішили поповнити свої лави завдяки жінкам. Їх уже запрошують на службу за контрактом, передають Патріоти України.

Про це свідчить публікація, яка з'явилась на сайті адміністрації Сєвєродвінська. Мовиться про те, що воювати за контрактом можуть також охочі жінки. Головне, щоб вони не перебували наразі у запасі, передає 24 канал.

Обіцяють контрактникам захмарні зарплати

У повідомленні йдеться про те, що на службу за контрактом можуть піти:

  • військовослужбовці, які наразі не проходять службу за призовом, а також здобули або вищу, або хоча б середню професійну освіту;
  • військовослужбовці, які вже проходять службу за призовом, але щонайменше три місяці;
  • громадяни країни-агресорки, котрі зараз перебувають у запасі;
  • чоловіки, які здобули вищу або середню освіту та не перебувають у запасі;
  • жінки, котрі не перебувають у запасі (для них наявність вищої або середньої освіти не вказали серед вимог);
  • або ж іноземні громадяни, чий вік від 18 до 30 років, головна умова у цьому випадку – законне перебування на території Росії.

Решті, крім іноземців, потрібно підпадати під вікову вимогу. Мовиться про вікно між 18 і 40 роками. Або ж до 50 років, якщо укладається новий контракт.

Зауважимо, що в Росії вже обіцяють гідну оплату. Мовляв, заробітна плата для контрактників стартуватиме від 200 тисяч рублів (близько 103 тисяч гривень за актуальним курсом).

Запрошення жінок воювати на контрактній основі – не випадкове. Лише упродовж минулої доби окупанти втратили 250 бійців. Це офіційна цифра, але реальні дані можуть відрізнятись, адже підрахувати кількість ліквідованих загарбників на лінії фронту неможливо.

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...