Чоловіки скінчились? Окупанти заохочують жінок із виправних колоній РФ іти на війну в Україну

Загарбники вербують російських ув'язнених громадянок воювати проти України, обіцяючи їм за це гроші й відправлення додому. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України.

Зазначається, що зараз росіяни шукають додатковий людський ресурс, тому заохочують жінок із виправних колоній РФ іти на війну в Україну.

У Спротиві наголошують, що міністерство оборони ворога насамперед шукає медиків та снайперів. Водночас окупанти обіцяють ув’язненим жінкам виплату коштів, а також можливість повернутися додому, якщо погодяться воювати проти України.

"Зауважимо, що засуджені жінки активно погоджуються на умови, адже в тенетах пропаганди вірять, що повернуться додому живими", - додають у ЦНС.

Ніяк інакше? Група Єрмака-Расмуссена назвала крайню дату вступу України в НАТО

четвер, 16 травень 2024, 6:22

Міжнародна робоча група з безпекових питань та євроатлантичної інтеграції України Єрмака-Расмуссена пропонує встановити чіткі часові межі вступу нашої держави до НАТО. Група підготувала пропозиції, в яких назвала крайню дату вступу України до Північноа...

"Не в останню чергу...": Путін пояснив призначення Білоусова міністром оборони РФ

четвер, 16 травень 2024, 5:58

Російський правитель Володимир Путін пов'язав призначення Андрія Білоусова міністром оборони РФ зі зростанням витрат на військову сферу. Пряма мова: "Новим міністром оборони призначено Білоусова Андрія Ремовича. Пов'язано це не в останню чергу з тим, щ...