Чоловіки скінчились? Російська ПВК почала наймати жінок у штурмові загони, - ЗМІ

Батальйон російських найманців "Еспаньола", який входить у ПВК "Редут", наймає жінок на війну у штурмові загони, передають Патріоти України.

Як повідомляє видання "Важные истории", найманці пропонують жінкам "реалізуватись" у снайперській справі, медицині, зв′язку, у з′єднаннях штурмовиків, підрозділах РЕБ, РЕР і БПЛА.

Журналістка видання під виглядом "кандидатки" дізналася про умови, які пропонуються у військовому формуванні. Перший контракт оформлюється на півроку, з яких навчання триває від одного до двох місяців. Оплата 110 - 120 тисяч рублів.

Потім жінку відправляють у зону бойових дій, а її зарплата зросте вдвічі. сума виплати збільшується у 2 рази. Під час підписання першого контракту передбачена одноразова виплата в 50 тис.

За поранення жінка-доброволець отримує від 1 до 3 млн рублів, а у разі смерті близькі отримають 5 млн рублів. Другий контракт оформлюється на 3 місяці і обговорюється індивідуально.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...