"Чому мій чоловік загинув, захищаючи твій зад, а не ти там?!": Добкін та Чорновол влаштували скандал на ТБ

Михайло Добкін заявив, нібито в Тетяни Чорновол "мізки, як у курки", а вона звинуватила одіозного політика в бандитизмі.

В одному з ефірів телеканалу "Наш" сталася вельми спекотна словесна перепалка між колишньої народної обраницею з фракції "Народний фронт" парламенту VIII скликання Тетяною Чорновол і екс-представником партії "Опозиційний блок" Михайлом Добкіним, передають Патріоти України.

Суперечка, зокрема, стосувався подій Революції гідності і почалася після того, як Чорновол відповіла на запитання ведучого про сталу тенденцію "поділу українського народу" в риториці багатьох українських політиків, які позиціонують себе як патріоти. Чорновол відповіла, що справа зовсім не в поділі. При цьому вона підкреслила, що її покійний чоловік родом з Горлівки і він загинув, захищаючи Україну від агресора. І за часів Майдану, за словами Чорновол, не було ніякої проблеми поділу. Тоді люди прості рятували свою країну.

"Ми тоді рятували країну від кримінальної влади [екс-президента Віктора] Януковича. Ви забули, що це було? Всі ці мільярди, які були вкрадені. Нас було не так багато на Майдані. Так, не так багато. Ми ризикували там життям , ми мало не загинули. Нас мало не добили там до кінця. ми врятували країну від режиму Януковича. Дійсно страшного режиму. Він не так довго був, але подивіться, скільки мільярдів пішло. Але ми зуміли частково їх повернути. Ми відкрили кордони з Європою, змогли нашими малими силами протистояти російській агресії. Ми змогли відбити цю агресію. Ми змогли повернути 1,5 мільярда доларів, вкрадених Віктором Януковичем до державного бюджету. Все це було, а тепер що? Тепер ми виснажені цією боротьбою. Це була дуже складна боротьба, було важко цього домагатися. Особливо, коли ти чесна людина і коли у тебе мало ресурсів. Повірте, дуже важко здобувати такі перемоги. І тепер вони знову ... Ми ж далеко не всі мільярди повернули, які вони вивели, - каже Чорновол, вказуючи рукою на Добкіна, - і тепер вони на цих мільярдах зміцніли і зараз прийшли сюди, сидять павичі, "мы вас дорасстреляем". По суті, це те, що я зараз почула".

Після закінчення емоційної репліки Чорновол, ведучі попросили її надалі не перебільшувати і не перекручувати факти, приписуючи кому-небудь висловлювання, яких по факту не було. У цей час Добкін намагався парирувати і взяти слово. Коли йому вдалося, він відповів Чорновол, що "в поважаючій себе країні, ворогів і зрадників не розстрілюють, це занадто благородна кара. Для цього є мотузка і мило".

При цьому він додав, що сам не бажає такого для Чорновол. Також Добкін озвучив цілий монолог про колишнього соратника Чорновол по фракції "Народний фронт" Сергія Пашинського, який був одним з лідерів Майдану. На думку Добкіна, він є одним з основних, якщо не "головним бенефіціаром Майдану". "Я Вам хочу сказати: а у Вас - чесних революціонерок, Пашинський - Ваш чесний революціонер, .. не хочу лаятися, не маю права, так як не в себе на території перебуваю. Пашинський - головний бенефіціар Майдану. Статки (грошові - ред.) Пашинського, розмови Пашинського. "Туди поставимо, сюди поставимо", по телефону, які виплили. Кому Ви розповідаєте?" - почав свій "монолог" Добкін.

Продовжив він свою репліку темою сина Пашинського, який в дуже юному віці - 20 з гаком років - керував найбільшим відділом в Укроборонпромі. При цьому Добкін назвав Пашинського-молодшого "сцикуном". "Син Пашинського в 20 з чимось років, сцикун, мати його за ногу, керує найбільшим відділом Укроборонпрому. Мільйон туди, мільйон сюди, десять сюди, десять сюди", - продовжив Добкін.

Також він нагадав про гучний скандал з бронежилетами, які поставлялися в армію, незважаючи на те, що вони браковані і прострілювалися навіть тими видами стрілецької зброї, від якого повинен гарантовано захищати будь-бронежилет. "Ви кому розповідаєте, які ви, що ви робили? Ви навіщо це говорите? Та вам потрібно голову заховати в пісок і вуха не показувати, і Бога молити, щоб він простив вас через смерть що з цього боку, що з того. Ви що тут розповідаєте? Автомат їй подарували! Автомат подарували - кримінальний злочин, якщо не здала", - сказав Добкін.

Чорновол, в свою чергу, знову нагадала про те, ким був її чоловік і яку ціну він заплатив за те, щоб захистити свою батьківщину - Україну. "Чому мій чоловік загинув, захищаючи твій зад, а не ти там загинув? Чому ти не захищав мене і мою сім'ю? Чому мої діти сироти, а ти тут сидиш і розповідаєш, як вдову вбитого ... треба добити!?" - відповіла Добкіну Чорновол.

В цей же час Добкін намагався кілька разів її перебити. Коли йому все ж це вдалося він сказав наступне: "Тому що мізків у тебе, як у курки!" У цей момент в запеклу суперечку, на яку перетворився банальний обмін образами, втрутилися ведучі, після чого Добкін і Черновол наостанок обмінялися кількома шпильками на адресу один одного "Героїня ..." - іронічно вистрілив Добкін. "Бандит!" - парирувала Чорновол.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...