Москва прагне отримати вбивць з українськими паспортами: "Які ще потрібні докази, що саме Кремль стоїть і за звірствами силовиків на Майдані, і терактом в Харкові?" - Ростислав Павленко

Росія несе відповідальність за злочини проти Майдану і теракти в Україні, саме тому Кремль вимагає віддати під час обміну виконавців цих злочинів. Так прокоментував перебіг подій навколо обміну народний депутат з фракції "Європейська Солідарність" Ростислав Павленко на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

"Росія вимагає віддати їй беркутівців і харківських терористів. Які ще потрібні докази, що саме Кремль стоїть і за звірствами силовиків на Майдані, і терактом в Харкові, і іншими злочинами, які вкладаються у загальний план агресії проти України і вільного світу загалом?
Непокараність зла надихає його адептів", – написав Павленко.

Зазначимо, у ЗМІ з'явилась інформація, що беркутівців, яких підозрюють у справах Майдану, готують на обмін з українськими в'язнями, які утримуються на території ОРДЛО.

Втім, сьогодні, 28 грудня, адвокат Олександр Горошинський, який представляє інтереси обвинувачених у розстрілах на Майдані, розповів у коментарі hromadske, що українська сторона викреслила 11 ексберкутівців, зі списків для обміну утримуваними між Україною та самопроголошеними "Л/ДНР".


На концерті Кобзона рекордний квітневий аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 квітня

понеділок, 29 квітень 2024, 8:05

В української артилерії явно побільшало снарядів. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.04.24 орієнтовно склали:

Пекін отримав сигнал: Експертка пояснила, чим США можуть тиснути на Китай

понеділок, 29 квітень 2024, 7:56

Сполучені Штати продовжують чинити тиск на Китай, щоб зберегти свою перевагу на геополітичній арені. За деякими даними, Вашингтон навіть розглядає можливість відрізання китайських банків від американського долара, передають Патріоти України. Своєю черг...