Чому Путін не оголошує другу хвилю мобілізації: Буданов поділився даними розвідки

Диктатор РФ Володимир Путін боїться негативного сприйняття в російському соціумі. Адже для нього важлива внутрішня стабільність.

Це - одна з причин, чому в Росії досі не оголосили мобілізації. Про це під час онлайн-лекції в Школі управління ім. Джона Ф. Кеннеді Гарвардського університету сказав керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

"Для Путіна найбільш важливо - це внутрішня стабільність, тому на питання контролю за ЗМІ, питання роботи з соціумом, контролю мас вони витрачають все, що тільки можливо уявити - не тільки кошти", - зазначив він.

На думку начальника ГУР, для подолання руйнівного ефекту пропаганди всередині РФ потрібен форс-мажор, або тривала робота, яка принесене результат через десятиліття.

Буданов також наголосив, що нині "є всі ознаки руйнації світового порядку, створеного після Другої світової війни". За його словами, війна Росії проти України - "яскраве свідчення того, як одна людина підірвала систему світової безпеки".

В усьому винен... клімат: Швейцарія змінить кордони з Італією і Францією

субота, 28 вересень 2024, 14:29

Швейцарія відкоригує кордон з Італією через танення льодовиків. Про це 27 вересня повідомила Swissinfо, передають Патріоти України. Кордон обох країн опинився під впливом кліматичних змін, його визначають льодовики і снігові поля. Коли льодовики тануть...

Росіяни двічі вдарили по лікарні у Сумах: Багато загиблих та поранених, в тому числі - медики та поліцейські (фото)

субота, 28 вересень 2024, 13:14

Внаслідок російських ударів по лікарні у місті Суми у суботу, 28 вересня, загинули щонайменше дев’ять людей, ще 12 — дістали важкі поранення, повідомляють Патріоти України. За даними глави МВС Ігоря Клименка, росіяни двічі вдарили по лікарні. Внаслідок...