Чому Шмигаль вдруге підіймає тему подачі води в анексований Крим: Політолог розповів, що відбувається

Денис Шмигаль допустив постачання Криму води в разі "гуманітарної катастрофи".

Денис Шмигаль. Фото: РБК.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль 7 серпня допустив відновлення постачання води в окупований Крим до деокупації півострова. Гучну заяву глави уряду прокоментував відомий український політтехнолог Олексій Голобуцький на своєму каналі в Telegram, передають Патріоти України.

Варто зазначити, що Шмигаль допустив постачання Криму води в разі "гуманітарної катастрофи" і за умови, що її не будуть використовувати російські військові. Голобуцький нагадав, що ще кілька місяців тому позиція Шмигаля відрізнялася. Він заперечував можливість відновлення водопостачання з тієї причини, що немає технічної можливості розділити воду для цивільних і окупаційних сил РФ.

"Невже за цей час знайшли магічний спосіб, щоб вода сама зникала в метрі від військового або цивільного окупанта з РФ і в кілометрі від військової бази РФ, але при цьому залишалася для цивільних українців з паспортами України? Чи це просто концепція змінилася на певному етапі тиску з боку (співголови партії "ОПЗЖ" Віктора - ред.) Медведчука?" - задався питанням Голобуцький.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...