"Чому Сталіну дозволили, а нам, власникам Білгородщини, не підняти би цю тему? Нам треба", - Олена Кудренко

"Як зазначає історія (буду вдячна, якщо знаєте більше і додасте інформації), Сталін ще на Тегеранській конференції 1943 року зажадав після війни отримати Кенігсберг. Який Радянський Союз і отримав, насильно депортував звідти німців (чи вони самі звідти втекли)", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Як харків'янка, розуміючи, що мені відтепер жити в місті на кордоні з російськими вбивцями - хочу отримати в Україну Бєлгород. Хочу насильно депортувати звідти росіян. Хочу, щоб це був наш трофей, тим більше що це і так наші історичні землі. І тоді моє величне місто Харків вже не буде так ризикувати своєю безпекою, а кордон відсунеться десь на 270 км. Ми зробимо частину цих 27-ми тисяч квадратів нашою буферною зоною, і ствольна російська артилерія (якщо вона в них ще буде працювати) не досягне чергового харківського дитсадка чи школи.
Бо мені так треба. Нам так треба. Чому Сталіну дозволили, а нам, власникам Білгородщини, не підняти би цю тему?
Те саме можна зажадати на деяких інших напрямках. Білорусь, як учасниця нападу на Україну, теж могла би посунутися - бо ми хочемо жити. Бо наші люди в Чернігові та на Волині в цій ситуації мають тепер більше прав на безпеку, ніж агресори.
Тож за такою ж аналогією, як росія отримала Кенігсберг - наші бажання цілком могли би бути закономірними? Треба включити це питання до порядку денного разом з репараціями від лапотних".

Не був пристебнутим, а машина поїхала на заборонений сигнал світлофора: В Ізраїлі міністр нацбезпеки потрапив у ДТП

субота, 27 квітень 2024, 18:44

Увечері 26 квітня в місті Рамла в Ізраїлі в ДТП потрапив автомобіль, у якому їхав міністр національної безпеки Ізраїлю Ітамар Бен-Гвір. Про це повідомило видання Ynet, передають Патріоти України. Бен-Гвір потрапив в аварію після того, як їхав із місця ...

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...