"Чорна п'ятниця" для контрабандистів: Зеленський після засідання РНБО заявив про нові санкції

Рада нацбезпеки та оборони також відсторонила десятки працівників митниці, крім того, готуються зміни до законодавства, згідно з якими відбудеться криміналізація недостовірного митного декларування.

Президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна ввела персональні санкції проти "топ-10" української контрабанди. Про це він заявив у своєму відеозверненні, передають Патріоти України.

"Після чергового засідання РНБО "чорна п’ятниця" настала для низки фізичних і юридичних осіб", - наголосив Зеленський. Президент зауважив, що активи і рахунки цих осіб заблоковані, проте не уточнив їхні імена.

Також Зеленський назвав контрабанду "економічним тероризмом" і наголосив, що "це перша десятка, але точно не остання". Також від посад відсторонили десятки працівників митних органів. "Збитки через контрабанду сягнули 300 млрд грн, які недоотримує держбюджет. З них понад 100 млрд — через неефективну роботу митниці", - додав він.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...