Чорнобаївка-16: ЗСУ знищили склади окупантів з ракетними боєприпасами, - Арестович

Українські захисники вшосте розгромили позиції російських окупантів у селищі Чорнобаївка Херсонської області. У цьому районі вороги лише недавно оновили склади із ракетними боєприпасами, передають Патріоти України.

Про це повідомив радник голови Офісу президента України Олексій Арестович у Facebook у ніч проти 18 квітня. "Зважаючи на тривалу детонацію, 16-й епізод серіалу "Чорнобаївка" таки відбувся", – заявив він.

"Низька хмарність і сильний дощ не завадили точному ураженню позицій РСЗВ противника і щойно оновлених складів з ракетними боєприпасами", – розповів Арестович.

Він також висміяв призначення російського генерала Олександра Дворнікова командувачем окупаційних військ в Україні, зазначивши, що "даний ідіотизм можливий завдяки халатній бездарності нового керма".

Окупанти вчергове "захопили" завод у Красногорівці, в ЗСУ відреагували

неділя, 5 травень 2024, 19:15

Російські окупанти вчергове заявили про нібито захоплення опорного пункту на заводі в центрі Красногорівки на Новопавлівському напрямку. Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин в коментарі Ліга спростував, що місто вз...

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...