Чорногорія оголосила російських дипломатів персонами нон ґрата

МЗС Чорногорії оголосило персонами нон ґрата шістьох дипломатів посольства Російської Федерації. Про це йдеться в заяві МЗС Чорногорії у твіттері, передають Патріоти України.

Як зазначено в повідомленні, 6 дипломатів посольства Російської Федерації, акредитованих у Чорногорії, оголошено персонами нон ґрата "через діяльність, яка суперечить Віденській конвенції про дипломатичні зносини та відносинам взаємної вдячності та поваги між двома країнами".

У МЗС Чорногорії не уточнили, про кого саме йдеться. У російському МЗС відреагували на цю заяву, сказавши, що "РФ відповість на висилку російських дипломатів із Чорногорії". Наразі не уточнивши, як саме.

Чи можливий новий український наступ: Експерт оцінив ситуацію на фронті

субота, 27 квітень 2024, 11:30

В України зараз з'явиться артилерія, боєприпаси і росіяни знають, що це буде десь протягом цього місяця. Тож вони намагатимуться якнайшвидше реалізувати якісь завдання. Про це в ефірі "1+1" заявив військовий експерт Михайло Самусь, передають Патріоти У...

Оце так: У США визнали, що новітні ракети, які отримала Україна, не виправдали себе

субота, 27 квітень 2024, 10:52

У Сполучених Штатах Америки визнали, що новітні ракети, які вони передали Україні, не виправдали себе в умовах нашої війни. Ймовірно, йдеться про малогабаритні високоточні боєприпаси GLSDB, передають Патріоти України. . Про це під час безпекового фору...