"Чорнорусія має бути вільною": Соловйов відзначився расистськими жартами про "сильно засмаглих" людей Нігеру (відео)

На тлі спроб кремлівського режиму посилити свій «вплив» на країни Африки, російська пропаганда почала активно відпрацьовувати відповідні «методички», передають Патріоти України.

У зв’язку з цим на федеральних каналах РФ уже почали переконувати своїх громадян у необхідності підтримки військової хунти, яка захопила владу у Нігері в результаті державного перевороту.

При цьому одним із головних «інформаційних локомотивів», що просувають цю ідею, став російський пропагандист і воєнний злочинець Володимир Соловйов, який закликає до «дружби» з африканськими диктатурами, не приховуючи при цьому своїх расистських поглядів.

«Чому ми не повинні надати всіляку військово-технічну допомогу народу Нігеру і його „справедливій“ боротьби? Надайте все, що йому необхідно!», — зажадав він під час одного зі своїх людиноненависницьких ефірів.

При цьому, коли хтось із гостей студії назвав народ Нігеру «братнім» та «історично близьким» для росіян, Соловйов не втримався від глузувань з цього приводу, та почав «жартувати» про колір шкіри більшості жителів Африки.

«Чорнорусія повинна бути вільною… Поставити їм системи! Я впевнений, що чимало нігерців навчалися, як працювати з нашими системами. Я просто переконаний. Відчуваю. Ось, прям, відчуваю, що всі вміють. Екіпажі, прям, готові. Сильно засмаглих людей», — поділився він своїми расистськими поглядами.


"Сила України перевищила всі очікування, але членом НАТО та ЄС їй не бути": Орбан знов наробив одіозних заяв і не лише про нашу країну

субота, 27 липень 2024, 23:59

Україна наразі довела всьому світові, що вона - сильна держава, яка "успішно і з безпрецедентною силою" протистоїть РФ. . Про це прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан сказав у програмному виступі у літньому таборі Тушваньош у Румунії, інформують Патрі...

Буде ще одна війна? Хезболла перетнула всі "червоні лінії". Іранські проксі вдарили по єврейському поселенню на Голанських висотах, багато жертв

субота, 27 липень 2024, 23:19

В той час як Єврейська держава з жовтня 2023 року веде бої на півдні, у секторі Гази, на півночі може спалахнути війна ще більшого масштабу. Терористи угруповання Хезболла завдали ракетного удару по Голанських висотах. Боєприпаси вибухнули в районі Ма...