"Чорнослив - це обгорілі орки": Пекар із Києва розробив рецепт хліба "Чорнобаївський" (фото)

Київський пекар Андрій Пивовар створив оригінальний рецепт хліба "Чорнобаївський", його виготовляють з додаванням чорносливу, льону та мускатного горіха. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на допис Пивовара у Facebook.

Відомо, що інгредієнти пекар обрав невипадково. За його словами, вони несуть у собі певний символізм. "Чорнослив – це обгорілі орки, білий льон – іскри від української арти, а мелений мускатний горіх – звичайно ж, порох", – пояснює Пивовар.

Андрій Пивовар та його пекарня з перших днів повномасштабної війни випікають хліб та випічку для української армії, а зараз запустили виробництво хліба "Чорнобаївський", який своєю появою завдячує славетному аеропорту в селі на Херсонщині.

Пекар із задоволенням готовий ділитися рецептом патріотичної випічки з іншими українськими пекарями - для цього потрібно написати йому в приватні повідомлення.


Сі Цзіньпін танцює на краю прірви: Китай збільшив експорт до РФ сировини для виробництва боєприпасів - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 2:35

У Пекіні лише кілька місяців, щоб довести Заходу лояльність справі миру і заморозити поставки Москві засобів, що дають змогу підтримувати війну. Китай різко збільшив експорт до Росії нітроцелюлози, яку можна використовувати для виробництва боєприпасів....

Наступальна операція в лісі - надскладна бойова робота: Азов показав процес захоплення російських позицій у Серебрянському лісі на Луганщині (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:45

Воїни бригади "Азов" показали відео штурму російських позицій у Серебрянському лісництві. . "Це відео про справжні бої у лісах Кремінної. Документальні кадри усіх етапів роботи штурмових груп: від стройового огляду і приготувань, артпідготовки і почат...