Чорний ринок зброї та біологічні експерименти: Путін видав нову порцію маячні про Україну

Російський диктатор Володимир Путін провів прес-конференцію, на якій відзначився черговими "перлами" щодо війни проти України, передають Патріоти України.

"Українську територію перетворили на полігон для біологічних експериментів, а тепер накачують зброєю. Україна стала інструментом зовнішньої політики США, практично втратила суверенітет, а США використовують Україну, як таран проти Росії.

Більш того, в Україні формується чорний ринок зброї, є ризик потрапляння в руки зловмисників переносних ЗРК і високоточної зброї.

Інцидент на Кримському мосту, "спроби диверсії" на Курській АЕС, показують, що підвищені заходи безпеки повинні бути зроблені на об'єктах енергетичної та транспортної інфраструктури країни", - сказав Путін. Глава Кремля також заявив, що конфліктний потенціал у світі та регіоні залишається дуже високим.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів в дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...