"Чорт" і "розбійник" з міськради Борисполя був прихильником Зеленського: Тепер Ярослава Годунка тролять у мережі

Чиновник голосував за "чесного преЗЕдента" і активно поширював дописи команди чинного глави держави.
Ярослав Годунок. Фото: Фейсбук.

10 липня, під час засідання у Бориспільській міській раді президент України Володимир Зеленський із чварами виганяв секретаря Ярослава Годунка. Президенту не сподобалася поведінка чиновника, який постійно викрикував, також його обурило "кримінальне" минуле Годунка – за словами Зеленського, той був засуджений за розбій із завданням тяжких тілесних ушкоджень. Як виявилось, раніше Годунок активно підтримував Зеленського у соцмережах, голосував за "чесного преЗЕдента" і поширював дописи команди чинного глави держави. Щоправда частина цих постів сьогодні зникла, але користувачі встигли заскрінити їх, зазначають Патріоти України.

У кінці червня настрої Годунка змінился, і він почав ширити критичну інформацію про Зеленського та його оточення.

Втім, у часи захоплення бориспільського чиновника нинішнім президентом один з користувачів навіщував розчарування у Зеленському і пообіцяв нагадувати Годунку про це. Так і сталося: тепер під постами у соцмережах Годунка активно троллять.


Зазначимо, у Ярослава Годунка дві активних сторінки у фейсбуці. Схоже, одна з них як у представника міськради, інша – особиста.

Все не так погано як декому здається: Голова Комітету збройних сил Сенату США спрогнозували термін контрнаступу ЗСУ

вівторок, 19 березень 2024, 8:14

США наразі вважають, що впродовж найближчих місяців і до кінця 2024 року українські військові відтіснятимуть росіян, а наступного року перейдуть у наступ і встановлять вогневий контроль над Кримом. Але для цього потрібна допомога США. Додаткове фінансу...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 березня

вівторок, 19 березень 2024, 7:53

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.03.24 орієнтовно склали: