"Чорт з ним": Ілон Маск заявив, що продовжує фінансувати Starlink в Україні

Американський бізнесмен, засновник компаній SpaceX та Tesla Ілон Маск все-таки продовжить фінансувати Starlink в Україні. Про своє рішення Маск написав у Twitter, передають Патріоти України.

"Чорт з ним... попри те, що Starlink все ще втрачає гроші, а інші компанії отримують мільярди доларів платників податків, ми просто продовжуватимемо безкоштовно фінансувати уряд України", - заявив він.

Перед цим Маск не міг визначитися із підтримкою України. Коли глава Мінцифри України Михайло Федоров наголосив, що Starlink залишається важливою частиною критичної інфраструктури України і Маск допоміг швидко відновити зв'язок у критичних областях, американський бізнесмен відповів: "Радий підтримати Україну".

Та вже у наступних твітах Маск писав: "Starlink - основна система зв’язку української армії на фронті війни. Якщо хтось ще бажає забрати цю роботу - будь ласка".


Окупанти скинули з дрона вибухівку на людей у Херсонській області

субота, 18 травень 2024, 21:00

Російські окупанти 18 травня скинули вибухівку з дрона на двох жителів села в Херсонському районі, один із них загинув. Про це у Facebook проінформував голова ОВА Олександр Прокудін, передають Патріоти України. "Окупанти атакували з безпілотника людей ...

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...