Чортова дюжина Портнова-Труби: Адвокат розповів, чого Порошенка тягають на допити в ДБР

ЗМІ бродить інформація, що Зеленський вимагає від силовиків будь-що порушити проти свого попередника кримінальну справу і засадити за грати. Критичний момент очікується з понеділка, 28 жовтня

Ілля Новіков, адвокат експрезидента Петра Порошенка, заявив, що його клієнт не є підозрюваним або обвинуваченим у будь-якій кримінальній справі, повідомляють Патріоти України з посиланням на інтерв’ю "Радіо НВ"

"Напевно рано говорити, що я його захищаю. Тому що Порошенко, при всій тій риториці, яку ми чуємо, він до цих пір поки ще не підозрюваний і не обвинувачуваний.

Він людина, у відношенні якого подано 13 заяв. Принаймні тих заяв, за якими зареєстровано виробництво, таким Андрієм Портновим. Він людина, щодо якої, керівництво ДБР висловлюється в такий риториці, виходячи з якої, можна порахувати, що у них є якісь плани з приводу того, щоб, можливо, навіть в найближчому майбутньому щось йому пред'явити. Але цього не було зроблено."

Свою роль разом з колегами у справах за участі Порошенка Новіков охарактеризував як консультативну. "Тобто ми, все таки, команда юридичних радників, але не команда поки ще захисників", – сказав він.

2 жовтня ЗМІ повідомили, що Генпрокуратура готує підозру Порошенку за статтею про зловживання владою. 9 жовтня очільник Державного бюро розслідувань Роман Труба заявив, що наразі немає проекту підозри про вчинення злочину п’ятим президентом Петром Порошенком.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...