"Что она несет?": Казанський відреагував на чергову заяву Захарової про Україну (відео)

На тлі погроз з боку Росії та стягування армійських підрозділів ЗС РФ на західний кордон риторика Москви щодо України дедалі посилюється. На цьому фоні відомий український журналіст та блогер Денис Казанський переглянув свіжий брифінг речника МЗС РФ Марії Захарової у Москві, яка левову частку заходу присвятила питанням України. Коментуючи брифінг, Казанський заявив, що його вразили заяви Захарової: за його словами, російська держава впала у справжній психоз через Україну, передають Патріоти України.

"Соседнее государство впало в натуральный психоз на почве Украины. Они полностью живут тем, что происходит у нас в стране. Я не знаю, существует ли еще где-то в мире такое государство, которое настолько зациклено на другой стране, где люди постоянно обсуждают какие-то проблемы соседей вместо того, чтобы обсуждать свои проблемы.

Россияне совершенно добровольно сошли с ума на почве Украины, и реально каждый день миллионы людей обсуждают наши законы, наши новости, нашу экономику, нашу политику вместо того, чтобы обсуждать свою, то есть это натуральное такое массовое помешательство", - заявив Казанський.

Блогер показав фрагменти кількох заяв Захарової на брифінгу щодо внутрішньої української політики, розвитку української мови, поширення свободи слова та взаємодії України з окупованими частинами Донбасу. "Что она несет?" - емоційно прокоментував журналіст.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...