"Что сейчас нужно сделать, чтобы укрепить власть? Раскатать Киев танками!": Російський політолог дав "пораду" Кремлю (відео)

Олександр Лосєв вважає, що, зруйнувавши Київ, можна "вдало покарати США".

У прямому ефірі російського телеканалу НТВ російський політолог Олександр Лосєв запропонував "розкатати Київ танками", почавши масштабне вторгнення російської армії вглиб України і марш на Київ, передають Патріоти України.

Фрагмент відео з його заявою був опублікований в соціальних мережах напередодні. Взявши слово, політолог заявив, що Сполучені Штати перейшли червону лінію щодо Росії в Чорному морі після того, як заявили про підтримку створення військової бази в Одеській області. У відповідь на репліку ведучого про те, як тепер може відреагувати Москва щодо Вашингтона, Лосєв відповів, що російські танки повинні зробити марш-кидок на Київ, розкатати місто і повністю ліквідувати українську державність.

"Марш на Киев. Не будет украинской государственности. Это и так уже не страна. Протесты были? Были. Что сейчас нужно сделать, чтобы укрепить власть? Да раскатать Киев танками! Получится!" - заявив російський політолог.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...