"Что-то слишком тесно": Мережу здивував особистий вертоліт Путіна

Telegram-канал Пул 3 вперше показав, як виглядає вертоліт, на якому завжди літає президент Росії Путін. Автори телеграм-каналу написали, що вертоліт виявився дуже тісним і скромним, передають Патріоти України.

Зокрема, журналісти показали, як президент Путін спочатку піднявся на борт особистого вертольота, де його вітав командир. Пізніше Путін пройшов всередину повітряного судна, де також можна було побачити главу Роскосмоса Дмитра Рогозіна. Путін і Рогозін розташувалися один навпроти одного в зручних кріслах, і їх розділяв тільки невеликий столик. При цьому на борту вертольота також перебували інші супутники президента Росії, і для них, як стало відомо, на повітряному судні передбачений спеціальний диван, розташований трохи осторонь.
«Скромно і тісно», - підкреслили автори телеграм-каналу. Потрібно зазначити, що вперше вертоліт Путіна потрапив на відео рівно рік тому, коли пролітав прямо над центром російської столиці. На кадрах було видно, що вертоліт поступово знижує висоту, однак журналісти тоді так і не уточнили, чи перебував на борту сам Володимир Путін. До речі, з приходом осені президент РФ часто бере маленьку відпустку і відправляється на північ Росії, де рибалить, а також збирає гриби і ягоди. Зазвичай його супроводжує міністр оборони Сергій Шойгу.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...