"Чтоб дестабилизировать РФ!": Російський експерт заявив про загрози від британського фонду "Партнерство за сильну Україну"

Володимир Лепехін, директор Інституту ЄврАзЕС і аналітик російського пропагандистського телеканалу «Звезда» нервово відреагував на створення фонду «Партнерство за сильну Україну». Про це пишуть ЗМІ ОРДО, передають Патріоти України.

На думку Лепехіна, іноземці зацікавлені у процвітаючій Україні на зло РФ. «Британці намагаються перехопити ініціативу на всіх кордонах Росії. Все, що роблять британці, треба розуміти з точністю до навпаки. Цей Фонд спрямований на дестабілізацію», - заявив Лепехін.
У конспірологічній теорії змови, яка визріла в голові у експерта, Донбас британців не хвилює: для них це інструмент і тло, щоб легітимізувати свою присутність в Києві. А насправді їх кінцева мета - тиснути на керівництво Росії.
Фонд «Партнерство за сильну Україну» почне роботу до грудня 2021 року. Його мета - привернути до £ 35 млн від донорів протягом трьох років для розвитку незахваченних НЗФ територій Донецької і Луганської областей. Пропагандист з РФ справедливо вважає, що успішна, процвітаюча країна погано ведеться на агресивну імперську політику сусіда.

"За пряму та безсоромну підтримку": Захарова пригрозила Заходу "нищівним ударом відплати" у разі атаки ЗСУ на Кримський міст

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:40

Представниця МЗС Росії Марія Захарова видала порцію погроз на адресу партнерів України у зв'язку з можливим ударом по Кримському мосту. Її заяву оприлюднив пропагандистський портал "Известия", передають Патріоти України. За версією пропагандистів, Укра...

Окупанти увійшли в одне із сіл біля Авдіївки, - ЗМІ

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:27

Російські окупанти увійшли в село Архангельське в районі Авдіївки, інформують Патріоти України. Як пише BILD, днями російські окупанти здійснили прорив на північний захід від Авдіївки, пройшовши 3 кілометри углиб позицій ЗСУ до селища Очеретине, і відт...