Чудова відповідь Москві! "Це вже українська зброя": У Міноборони ФРН запевнили, що німецької зброї в Україні немає

У міністерстві оборони Німеччини заявили, що в Україні немає німецької зброї. У відомстві уточнили, що на території нашої держави є лише укранська зброя німецького походження, передають Патріоти України.

Відповідну заяву озвучив представник міністерства оборони ФРН полковник Арне Коллац. Відео опублікували Telegram-канали.

На зауваження журналіста, що в Україні, наприклад, є німецькі танки військовий акцентував: "Це українські танки. Ми дали їх Украні і вона несе за них відповідальність".


Горить супермаркет, багато постраждалих: Окупанти завдали близько 10 ударів по Харкову

неділя, 1 вересень 2024, 14:14

У Харкові прогриміло близько десяти вибухів. Влада повідомляє про пожежу в кількох будинках і супермаркеті, передають Патріоти України. Голова ОВА Олег Синєгубов повідомив, що кількість постраждалих наразі- до 13 людей. Серед поранених — двоє медиків,...

Наймасованіша в історії атака БПЛА по Росії. Безпілотники підірвали НПЗ Газпромнафти у Москві

неділя, 1 вересень 2024, 13:45

У Міноборони РФ стверджують, що під час нічної атаки українських БПЛА по ряду областей та міст РФ цієї ночі було збито 158 українських дронів літакового типу у Курській, Брянській, Воронезькій, Бєлгородській, Московській, Калузькій, Липецькій, Тульські...