"Чуєте, українці? Ніколи не забувайте тих, чиїми нащадками ви є": Захисники Маріуполя, які відважно боронять оточене місто, записали звернення (відео)

Бійці полку "Азов", які продовжують боронити від російських окупантів оточений ними Маріуполь, звернулися до українців та всього цивілізованого світу. Вони заявили, що вірять у військово-політичне керівництво України, передають Патріоти України.

Наші захисники зазначили, що продовжують боротися з ворогом за український Маріуполь. Звернення було опубліковане в Telegram-каналі "АЗОВ – Маріуполь".

Азовці закликали людей у всіх містах усього цивілізованого світу, які мають мужність діяти, виходити на вулиці із синьо-жовтими прапорами. Оборонці міста просять їх закликати політиків діяти рішуче, аби визволити Маріуполь, Херсон, Ізюм та інші населені пункти, які стали заручниками в цій війні.

"Допомагайте нашій владі бути почутою у боротьбі за Україну. Зробіть це заради наших мертвих, живих та ще не народжених", – сказано в заяві.

А українців бійці "Азова" закликали до боротьби та єдності у прагненні перемогти Росію – "зло, що нищить все живе".

"Чуєте, українці? Ніколи не забувайте тих, чиїми нащадками ви є, чия кров тече у ваших жилах. Ми всі повинні бути єдині", – кажуть азовці.


Під прицілом: Американський генерал пояснив, що стане першочерговими цілями для ATACMS

четвер, 2 травень 2024, 14:38

Надані союзниками ракети Atacms допоможуть ЗСУ завдавати точних ударів по російських штабах, логістиці та артилерії ворога на лінії фронту та в Криму. Український Генштаб також знайде найкращі цілі для літаків F-16. Про це розповів колишній командувач ...

Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року

четвер, 2 травень 2024, 14:27

Наразі готовність України до масштабного контрнаступу не передбачається. Втім, історія сповнена прикладів, коли одній стороні вдалося почати успішний контрнаступ, коли інша сторона цього не очікувала. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес в ін...