Чухав причинне місце під час прямої трансляції: На параді в Пітері на очах Путіна стався курйоз (відео)

Іранський моряк, який брав участь у військовому параді в Санкт-Петербурзі до Дня ВМФ РФ, осоромився на очах у президента Росії Володимира Путіна. Про це пише "Фонтанка", передають Патріоти України.

Як відомо, 25 липня в Санкт-Петербурзі з нагоди 325-ї річниці створення російського флоту проходить Головний військово-морський парад в Санкт-Петербурзі. Під час трансляції глядачам представили гостя заходу - корвет "Саханд", який російські військові хочуть використовувати для боротьби з піратами.

Телевізійна камера під час прямого ефіру пішла вздовж борту есмінця і зупинилася на військовослужбовці Іранської Республіки, який і став "героєм" військового параду. Моряк в найбільш невідповідний момент вирішив почухати своє причинне місце.

Російські журналісти зазначають, що на Сенатській площі через великі монітори за військовим парадом спостерігали Володимир Путін і міністр оборони Росії Сергій Шойгу.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...