Чутки про ліквідованих окупантів вже доповзли до Сахаліна: Як у Росії намагаються наповнити "м'ясорубку" новими військовими (відео)

Збирати охочих загинути за "вождя" в Росії стає дедалі складніше. Майже 40 тисяч окупантів в Україні вже ліквідували, і чутки про це вже доповзли до Сахаліну, зазначають Патріоти України.

Як йдеться у сюжеті проекту FreeДом, керівництво РФ вирішило, що для багатомільйонної країни зібрати пару десятків тисяч людей не стане проблемою. Але не склалося. "Ці плани нереалізовані. З цих 65 тисяч призвали не більше 10-15 тисяч військовослужбовців", - говорить військовий експерт Олександр Мусієнко.

Через це у хід пішли заклики пропагандистів росТБ вступати до лав російської армії. Найактивніший - Кисельов. Але, судячи з останніх новин, ця реклама не дуже працює. "За оцінками правозахисної організації "Вільна Бурятія", понад 500 військовослужбовців відмовилися їхати воювати в Україну", - зазначив Мусієнко. А тих, кого намагалися заштовхнути в автобус, втекли на ходу.

Як відомо, в Росії через санкції зупиняються заводи. Тому співробітникам кажуть, що єдиний спосіб зараз заробити - це йти воювати. А неохочих воювати чекають "дошки ганьби", на яких пишуть їхні прізвища і розміщують їхні фото. А деякі воєнкоми почали записувати власні полум'яні промови до добровольців. Але і це не допомагає.

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...

На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:30

На Бахмутському напрямку ЗСУ зараз дуже важко. Після Авдіївки, противник перекинув туди основні зусилля, зокрема бронетехніку, живу силу та армійську авіацію. Про це розповів Офіцер секції планування бригади "Рубіж", Майор НГУ Дмитро Кожубенко в етері ...