"Чувствуется продуманная стратегия": У "Л/ДНР" визнали перевагу українських військових

Один із найманців розповів, що у ЗСУ відчувається продумана стратегія: вибивати противника по одному.

Терористи "Л/ДНР" поскаржилися на кількісну перевагу Збройних сил України на Донбасі, а також високий рівень підготовки українських захисників. Підтверджуючі скріншоти опублікував у Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц), передають Патріоти України.

Так, один із бойовиків розповів, що у ЗСУ відчувається продумана стратегія: вибивати противника по одному. "Не кваплячись, але безперервно. З огляду на, що у них кратна перевага в живій силіцілком грамотне рішення. Працюють продумано, зухвало і толково", – поскаржився він.

За словами терориста, на їх територію регулярно заходять диверсійно-розвідувальні групи. "Мінують нашу другу лінію, дороги, місця забору води. В тому числі мінами з дистанційним підривом з БЛА і іншими способами. Окремо і особливо ставлять пастки на наших саперів. Інтенсивно працюють укр*півські снайпери. Грамотно застосовують раптові вогневі нальоти з коригуванням із БЛА. Майже кожен день працюють ударними БЛА по нашому особовому складу", – поділився він.

За словами терориста, останні тижні всі дії "Л/ДНР" зводяться до того, щоб протистояти ЗСУ. "Дещо виходить", – резюмував він.


Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...