Чужі серед своїх: У РФ вояків зобов'язали звітувати про наявність родичів в Україні

У Забайкальському краї в Росії в підрозділах ЗС РФ запровадили нововведення. Вояки мають чесно зізнаватися, що мають родичів в Україні. Про це повідомляє ASTRA, передають Патріоти України.

Як розповідають військовослужбовці в/ч 63559, днями в частині роздали бланки рапортів, де потрібно вказати персональні дані рідних з України, якщо такі є.

Тим часом у Магадані ситуація ще гірша. Тут змушують керівників "працювати" з працівниками сфери культури, які родом з України.

Так, Міністерство культури та туризму Магаданської області вимагає від усіх підвідомчих установ моніторити "настрої у колективах" з метою виявлення негативного ставлення до війни в Україні.

Особливу увагу Міністр Людмила Горлачова вимагає звернути на поведінку працівників, які мають громадянство України або вихідців з України.

Звітувати про "проведені заходи" керівникам підвідомчих міністерству установ пропонується до "першого числа звітного місяця".

©

Українські військові збили черговий Су-25 окупантів на Донеччині

субота, 11 травень 2024, 17:45

Українські військові зі 110 окремої механізованої бригади збили російський штурмовик Су-25 на Авдіївському напрямку. Про це повідомила 110 окрема механізована бригада імені генерал-хорунжого Марка Безручка на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", перед...

"Стратегічно противник може створити угруповання...": Генерал Романенко назвав три сценарії, які ворог може готувати для Харківщини

субота, 11 травень 2024, 17:25

На півночі Харківської області тривають бої за двома напрямками. ЗСУ організували систему оборони і підтягнули на цю ділянку фронту резерви. Наразі у районі тривають бої. Про це в ефірі телеканалу FREEДОМ повідомив засновник БФ “Закриємо небо України”...