Чужий серед своїх: У "Слузі народу" дивно пояснили, чому Разумков не увійшов до політради партії

Не обрати до керівництва рідної партії посадовця, котрий де-юре є другою особою у державі і координує законодавчу роботу держави - це сигнал про невдоволення президента лінією поведінки свого ставленика, або свідоме віддалення Разумкова від Зеленського

Очільник партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що глава Верховної Ради Дмитро Разумков (котрий ще в 2019 році відмовився обійняти посаду голови партії Зеленського) не увійшов до складу політичної ради політсили у зв'язку з особистою зайнятістю на посаді спікера парламенту, зазначають Патріоти України.

Пряма мова Корнієнка: "Не думаю, що у нього є багато можливостей приділяти увагу партійній роботі. До того ж, він сам неодноразово заявляв, що хотів би зосередитися на роботі над парламентською реформою".

Деталі: Водночас, за словами лідера фракції і глави політради партії "Слуга народу" Давида Арахамії, бажано, щоб такі посадові особи, як президент, прем'єр-міністр і спікер парламенту залишалися аполітичними.

Однак він наголосив, що робота в політраді "не потребуватиме багато часу", тому він вважає, що у міністрів, які увійшли до її складу, "не буде проблем із цим".

Нагадаємо: 13 березня з'їзд партії "Слуга народу" підтримав створення в структурі партії політичної ради і затвердив нову редакцію статуту.

У лютому голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявляв, що підтримав введення санкцій засіданні РНБО під які потрапили нардеп "ОПЗЖ" Віктор Медведчук разом з дружиною Оксаною Марченко. Водночас він утримався при голосуванні за введення санкцій проти телеканалів "112", NewsOne та Zik.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...