Чи будуть росіяни бігти із окупованої України, як колись втікали із Херсона - відповідь генерал-лейтенанта

Під час контрнаступу Україна буде використовувати різні методи, зокрема і попередній досвід звільнення українських регіонів. Про це "24 каналу" розповів військовий експерт, генерал-лейтенант ЗСУ у відставці Ігор Романенко, передають Патріоти України.

Він пояснив, що завдяки блокуванню росіян на Правобережжі Херсонщини і завдаванню потужних систематичних ударів по об'єктах угруповання ворог був вимушений вивести свої війська.

"Прецедент є, досвід є, але військова справа вимагає весь час нових підходів для вирішення поставлених завдань. Тобто є досвід, ми, безумовно, його використаємо, але потрібно також шукати і нові елементи, і вони теж матимуть місце під час наступальних дій", – сказав військовий експерт.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...