Чи є загроза для України з Бєлгородської області: У ДПСУ розповіли про ситуацію

Наразі ДПСУ України не фіксую перекидання російським командуванням сил до Бєлгородської області. Прикордонники стежать за ситуацією. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко, передають Патріоти України.

"На даний момент такого (руху сили та техніки росіян - Ред.) не відмічається. Звісно, що Росія у межах своєї області тримає певну кількість сил та засобів. Але сказати, що йде масове поповнення або збільшення військової складової, не можу", - каже він.

За словами Демченка, росіяни очікують "певних дій" і готуються до них. Речник ДПСУ каже, що головне завдання прикордонників - мати власні оборонні позиції на українській території. "Тримаючи ті сили і засоби, ворог може в будь-який момент здійснити будь-які дії по відношенню до нашої країни", - наголосив Демченко.

Армія Путіна швидко просувається на Донеччині - жителів трьох міста просять виїжджати

вівторок, 20 серпень 2024, 0:00

Російські окупаційні війська досить швидко просуваються в Донецькій області. Відтак жителям Селидового, Мирнограду та Покровська рекомендують евакуюватися. Про це повідомляють аналітики DeepState, передають Патріоти України. "Враховуючи рухи ворога та ...

Чи є загроза для України з Бєлгородської області: У ДПСУ розповіли про ситуацію

понеділок, 19 серпень 2024, 23:30

Наразі ДПСУ України не фіксую перекидання російським командуванням сил до Бєлгородської області. Прикордонники стежать за ситуацією. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко, передають Патріоти України. "На даний момент такого (руху ...