"Чи хочете ви, щоб дітям пропонували змінити стать?": Путін знову спробував налякати росіян "західними цінностями"

Президент Росії Володимир Путін запитав у росіян, чи хочуть вони, щоб дітям у початкових класах пропонували зробити операцію зі зміни статі. Таке питання поставив він під час звернення у Москві, присвяченого "анексії" тимчасово окупованих Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей Росією, передають Патріоти України.

Путін стверджує, що країни Європи та США, або, як він висловлюється, "англосакси" перейшли до "радикального заперечення норм релігії і родини". "Хіба ми хочемо, щоб у нас в Росії замість мами і тата був батько №1, батько № 2 і батько № 3?

Зовсім здуріли вже? Хіба ми хочемо, щоб в наших школах з початкових класів дітям нав’язували збочення, які призводять до деградації і вимирання", – каже Путін.

Російський президент також звернувся до аудиторії з риторичним питанням про те, чи хочуть росіяни, щоб дітям "вбивали у голови, що, окрім чоловіка і жінки існують і якісь гендери і пропонували зробити операцію зі зміни статі". Окрім того, Путін вважає, що західні еліти нав’язують народам "риси релігії навпаки, а саме відвертого сатанізму".

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...