Чи може Кім Чен Ин відправити свої військових на війну проти України Експерт озвучив прогноз

Пряме втручання Північної Кореї у війну проти України на боці Російської Федерації, зокрема відправлення північнокорейських військових, може мати летальні наслідки для режиму Кім Чен Ина. Таку думку в ефірі FREEДОМ висловив експерт-міжнародник Євген Добряк.

"Я гадаю, цього не буде. Це теоретичні моменти, які просто запущені в інформаційне поле та вкладені у цей документ, який вони підписали", - наголосив він.

За словами експерта, Пхеньян розуміє, чим такі дії - як відправлення військових на війну - може обернутися не лише для КНДР, а й для самого Кіма.

"Уявіть, 100 тисяч корейських солдатів пустити в центр Європи. Це будуть зовсім, вважайте, втрачені люди для Північної Кореї, які побачили реальне життя в іншому регіоні, яке зовсім відрізняється від військового комунізму, який побудований в Північній Кореї. Вони чудово розуміють об’єктивну ситуацію, чим вона може загрожувати для тієї ж Північної Кореї в закінченні режиму Кім Чен Ина, який може настати, якщо він втрутиться військовим шляхом у якісь інші конфлікти", - наголосив Добряк.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...