Чи можуть росіяни організувати великий наступ на ЗСУ - відповідь військового аналітика

У Росії зараз немає військ для того, щоб наступати відразу за кількома напрямками. Про це в коментарі порталу "Новий час" заявив Ігаль Левін - офіцер ізраїльської армії і військовий аналітик, передають Патріоти України.

"Росія каже, що ми зараз вдаримо на Донбасі, дотиснути Донецьку область, вдаримо під Харковом, захопити Харків, вдаримо знову на Київ і вдаримо знову по Миколаєву, щоб вийти до Одеси. Припустимо, вони заявили. Все це заявляють І все це транслюють, повторюють. І розвідка Британії це транслює, і Інститут вивчення війни, все це повторюють, транслюють. І всі думають: жах який, Росія скрізь хоче наступати. Генштаб розуміє, що у Росії немає сил наступати всюди, тим більше, до речі, вони на південь перекидають сили з Донбасу, тобто там послаблюють свої ділянки", — пояснив він.

Левін каже, що у російських окупантів поки є достатньо сил для того, щоб утримувати те, що вони тимчасово захопили. І тому агресори також "промацують Український фронт в тій же Донецькій області, десь, де наші дадуть слабину, відступлять або щось таке".

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...