Чи наважиться Зеленський "відігратись" на кисельових-соловйових? Москва проголосила терористом Айдера Муждабаєва

У Російській Федерації визнали терористом українського журналіста кримськотатарського телеканалу ATR Айдера Муждабаєва. Про це відомий суспільно-політичний діяч написав на своїй сторінці в Твіттері, зазначають Патріоти України.

“Приймаю вітання! Тепер я, як і багато інших кримців та українців, офіційний терорист РФ. Дякую росіянам за таку нагороду, ціную, пишаюся. Слава Україні! Смерть ворогам!”, – написав він.

Муждабаєв також опублікував документ, в якому сказано, що українця звинувачують у публічних закликах до здійснення терористичної діяльності, а також публічному виправданні або пропаганді тероризму.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...