Чи обов'язково для звільнення Криму знищувати Керченський міст? Командувач ВМСУ адмірал Неїжпапи дав відповідь

Олексій Неїжпапа <span id=

Для звільнення окупованого Криму потрібно знищити Керченський міст, бо це є елемент логістики. А вся військова логістика росіян має бути знищена для перемоги. Про це командувач ВМС Олексій Неїжпапа заявив в інтерв'ю Наталії Мосейчук.

Зокрема він відповів на питання про те, чи вважає реалістичною метою захід українських кораблів до Севастополя.

"Це як у російській пісні - "я знаю то, что невозможно возможно". Звичайно, інакше бути не може. Я вже казав, що ми повинні до кінця дійти", - сказав командувач.

Але для того, щоби звільнити Крим, необхідно знищити Керченський міст.

"Кримський міст - це логістичний ланцюг, який працює на агресорі. І всі логістичні ланцюги для перемоги мають бути знешкоджені. Тому, звичайно, є така ціль. Напевно, не в таких обсягах (забезпечує військові поставки, - ред.), які були у 2022 році, тому що він був вражений. Але все ж таки залишається ланцюжком поставок для окупаційних військ", - додав Неїжпапа.

"Ось чому США і Велика Британія стурбовані": Іран до квітня 2025 року може мати десять ядерних боєголовок, - The Times

субота, 5 жовтень 2024, 12:30

Іран уже через пів року може володіти щонайменше десятьма ядерними боєголовками. А балістичні ракети, якими Тегеран атакував Ізраїль 1 жовтня, можуть бути адаптовані для розміщення цієї зброї. Але водночас превентивний удар Ізраїлю по ядерних об'єктах ...

Воювати, а з чим? Близько 100 військових 123-ї бригади протестують через нестачу зброї для бойових завдань на Донеччині

субота, 5 жовтень 2024, 11:56

У Вознесенську, що в Миколаївській області, близько сотні військовослужбовців 187 батальйону 123-ї бригади територіальної оборони (ТрО) провели мітинг, протестуючи проти недостатньої підготовки та нестачі озброєння для виконання бойових завдань на Доне...