Чи піде Росія на Київ: Експерт розповів, що задумали Путін і Лукашенко

Володимир Путін не відмовився від своєї мети щодо України, але ні у нього, ні у Лукашенка фізично немає резервів, щоб спробувати ще раз захопити Київ. Заступник директора Центру армії, конверсії та роззброєння з міжнародних питань Михайло Самусь у коментарі ТСН зазначив, що головна мета Путіна - зруйнувати Україну, знищити українську націю. І вона не змінилася, передають Патріоти України.

Під тиском Путіна і генералів російська армія зараз кинула всі свої зусилля на Схід, Донбас і конкретно Сєвєродонецьк і Попасну. Можливо, буде активізація на Ізюмському напрямку, На Слов'янськ і Краматорськ. По-перше, перед ними стоїть пропагандистське політичне завдання - "деокупація ЛНР", як вони кажуть. По-друге, чи є загроза наступу з півночі, з Білорусі саме зараз? За словами експерта, такої загрози немає, тому що там просто фізично немає сил у росіян, а тим більше у білорусів.

"Якщо Білоруська армія зараз спробує самостійно наступати де - небудь навіть на Волині, то її розіб'ють через кілька днів, і це буде катастрофою для лукашенківського режиму. Тому Лукашенко це буде відтягувати до останнього. А коли побачить, що українці почали прогинатися і йде якась критична поломка української системи оборони і безпеки, він почне наступати", – вважає Михайло Самусь.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...