Чи плюватись, чи радіти? Трамп вірить у "великий прогрес" після зустрічі Путіна і Зеленського у "нормандському форматі"

Президент США додав, що сподівається знайти спільну мову з РФ.

Дональд Трамп. Фото: Рейтерс.

Переговори між президентом України Володимиром Зеленським і главою РФ Володимиром Путіним можуть принести великий прогрес. Про це заявив президент США Дональд Трамп, повідомляють Патріоти України.

«Я думаю, що ситуація в Україні дуже важлива. Я думаю, що майбутня зустріч з Україною і Росією дуже важлива. І є ймовірність, що дуже великий прогрес може бути досягнутий», – сказав Трамп.

Він вважає, що вирішення конфлікту – важлива мета і для України, і для Росії. Трамп додав, що сподівається знайти спільну мову з РФ.

«У нього (президента Франції Макрона – ред.) і у мене досить схожі погляди…Ми можемо знайти спільну мову з Росією, але ми повинні бути підготовленими, Росія це або будь-хто інший», – сказав президент США.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...