Чи то проти НАТО, чи то проти Москви: У Білорусі випробували нову протитанкову ракету (відео)

В ході випробувань провели пуски на мінімальну і максимальну дальності – 400 і 6000 метрів.

На полігоні у Білорусі випробували нову противотанкову ракету. Про це повідомляє Міноборони Білорусі, передають Патріоти України.

Повідомляється, що це перші випробування компанії-розробника оновленої ракети 9М114МБ для протитанкового комплексу. В рамках модернізації зменшена вага, збільшена дальність польоту, змінений блок управління ракетою. Пуски здійснювали з самохідного протитанкового ракетного комплексу (бойова машина 9П149).

Зазначається, що в ході випробувань провели пуски на мінімальну і максимальну дальності – 400 і 6000 метрів. Додатково виконали пуск по бронеоб’єктах ракетою з бойовою частиною на два з половиною кілометри. «Кожен постріл – вдалий», – зазначають у Мінобороні Білорусі. Випробування здійснювали розрахунки групи артилерії з 11-ї гвардійської механізованої бригади Збройних сил Білорусі.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...