Чи втримає вірність новій команді? Нардеп Лещенко розповів, з ким піде на вибори до Верховної Ради

За словами Сергія Лещенка, він усвідомлює свою "токсичність" для партії через звинувачення з боку адвоката Трампа Рудольфа Джуліані.
Сергій Лещенко. Фото: Слово і Діло.

Народний депутат Сергій Лещенко має намір балотуватися від партії "Слуга народу" на майбутніх парламентських виборах. Про це заявив нардеп Сергій Лещенко, передають Патріоти України.

Своє рішення він пояснює тим, що йому "зрозуміла не тільки ідеологія, але і світогляд" президента Зеленського. "Людина симпатична, я розумію про що він", - зазначив Лещенко.

Водночас, Лещенко зазначає, що зачекає поки у партії визначаться. "На сьогодні в партії "Слуга народу" тривають дискусії, брати колишніх депутатів чи не брати. Відповідно, почекаю, поки ці дискусії завершаться", - наголосив нардеп.

За словами Лещенка, він усвідомлює свою "токсичність" для партії через звинувачення з боку адвоката Трампа Рудольфа Джуліані. Зазначається, що у разі відмови партії "Слуга народу" Лещенко має намір балотуватися як самовисуванець на одному з київських мажоритарних округів.

Джерело: Громадське.ua

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...