Чи вистачає у ЗСУ людей: У Міноборони розповіли, з якою проблемою зіткнулася українська армія

В України зараз цілком вистачає людських ресурсів-для того, щоб ефективно протистояти російським окупантам. Однак, у ЗСУ як і раніше проблеми зі зброєю, боєприпасами і амуніцією. Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков, передають Патріоти України.

"Росія зруйнувала своїми діями міжнародну систему безпеки. Тому наявність іноземного легіону для нас така підтримка. Тому що потенціал українців з приводу мобілізаційного ресурсу у нас є. Для нас достатньо людського ресурсу. Для нас дуже важлива зброя і амуніція для того, щоб цей людський ресурс успішно міг воювати", – сказав він.

Також Резніков сказав - офіційний Київ у цілодобовому режимі веде переговори з партнерами (у тому числі з представниками оборонних відомств західних держав) щодо того, яке озброєння і як скоро могли б отримати від них українські бійці.

Держсекретар США зробив заяву про "нові кроки на підтримку України"

вівторок, 14 травень 2024, 20:51

На Вашингтонському саміті НАТО будуть зроблені «нові кроки на підтримку України». Про це заявив державний секретар США Ентоні Блінкен під час виступу в Київському політехнічному інституті, передають Патріоти України. «Ми хочемо, щоб Україна була в силь...

Найближчими днями: Макрон оголосив передачу Україні додаткового озброєння

вівторок, 14 травень 2024, 20:43

Президент Франції Емманюель Макрон сьогодні, 14 травня, під час розмови з українським лідером Володимиром Зеленським анонсував поставки додаткового озброєння ЗСУ. Про це йдеться у повідомленні Єлисейського палацу за підсумками телефонної розмови презид...