Чи загрожує Україні наступ на Рівненську область: Генерал-лейтенант розкрив важливий факт

Повномасштабна війна в Україні з РФ триває, і зараз немає ознак того, що супротивник веде підготовку до наземної наступальної операції на Рівненську область, передають Патріоти України.

Для того, щоб ворог створив необхідні сили й почав наступальні операції на Рівненському напрямку йому знадобиться більше, аніж місяць, розповів командувач Об'єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв в інтерв’ю "РБК-Україна". За його словами, точно не можна зараз сказати, що трапиться у майбутньому, і українська сторона завжди готується до найгіршого варіанту розвитку подій.

"Якщо ми готові до найгіршого сценарію, то будемо готовими, якщо сили ворога будуть й меншими. Я скажу так, зараз цієї загрози буквальної немає, але вона може утворитися надалі. Щоб ворогу створити необхідні сили і почати тут наступальні дії, йому знадобиться не менше ніж півтора місяця", - сказав командувач Об'єднаних сил ЗСУ.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...